Globalni lider u proizvodnji Soničnih električnih četkica

Vaš osmeh je bitan!

Osmehom pokazujemo da smo lepo raspoloženi. Opšte je poznato da ljude, koji se često smeju, smatramo poželjnim u društvu jer zrače samouverenošću i pozitivnom energijom.
Osmeh je zato važan u svakoj etapi života, a mi u Fairywill-u od 2016. godine radimo na profesionalnim soničnim električnim četkicama, koje će unaprediti higijenu vaših zuba i desni. Proverite zašto smo najprodavaniji brend u Americi i zašto ne biste i vi sačuvali zdravlje vaših zuba, jer osmeh je važan!

 

Naša misija: Kvalitetni proizvodi za kvalitetan osmeh!

Imajući u vidu potrebe naših korisnika, naš tim za istraživanje i razvoj, teži da napravi besprekorno kvalitetne proizvode, koji su pre svega efikasni, praktični i jednostavni za korišćenje a na kraju i dostupni svim ljudima širom sveta. Koristeći inovativne tehnologije, najsavremenija rešenja kod rotacionih motora, stvorili smo široku lepezu soničnih električnih četkica, koje daleko efikasnije odstranjuju naslage hrane u odnosu na konvencionale četkice. Svesni da četkice nisu dovoljne, u našoj ponudi naći ćete i Oralne irigatora, koji u kombinaciji sa soničnim četkicama garantuju dugovečnost vaših zuba i desni!

 

Naša vizija: Profesionalna nega zuba i desni kod kuće

Verujemo da svako zaslužuje zdrav i širok osmeh! Zato se trudimo da postanemo vaš veran prijatelj i da u vaš dom donesemo profesionalna dentalna rešenja, za svačiji budžet!