Skip to main content

U slučaju da ste zbunjeni korišćenjem sonične električne četkice za zube Fairywill-a, ovde smo naveli neke uobičajene probleme, kako bismo vam olakšali korišćenje.

Uobičajeni problemi:

1. Kako odabrati odgovarajuću četkicu/glavu za zube?

Različiti modeli električnih četkica za zube dostupni su na Fairywill-ovoj veb stranici, možete pogledati sve proizvode na našoj veb stranici ili kontaktirati sa članovima našeg tima na mreži.

Ako ste već imali Fairywill četkicu za zube, možete potražiti neke kompatibilne glave na našoj veb stranici.

Štaviše, možete nam poslati brzu poruku na Facebook/Instagram pretraživanjem Fairywill.rs. Drago nam je da dobijemo vaše povratne informacije.

2. Koliko često treba da menjam novu električnu glavu četkice za zube?

Predloženo je 3 meseca da promenite vrh četkice, ili bi moglo biti kraće u zavisnosti od vaše stvarne situacije sa četkicama.

Fairywill-ova sonična električna četkica za zube dolazi sa 2 godine garancije, a generalno, životni vek može biti 3-5 godina.

3. Kako mogu da promenim novu glavu četkice za zube?

Ovo je jednostavan proces:

Čvrsto držite dršku četkice za zube, uhvatite  vrat četkice, okrenite ga u stranu a potom povucite ka gore. Potom stavite novu, okrenite u stranu dok se glava četkice na zabravi.

4. Kako da pravilno koristim električnu četkicu za zube?

Samo pustite da nežno klizi po zubima, nemojte trljati. Fairywill-ova električna četkica za zube uvek će postići temeljno čišćenje zuba, desni i naizgled nedostupnih delova usta.
Svaki put kada perete zube soničnom četkicom, efikasno uklanjate zagađivače sa površina i u pukotinama vaših zuba i desni, čisteći međuzubne oblasti.

Naši zubi su podeljeni u četiri kvadranta: gornja strana, donja strana, leva strana i desna strana, kako napominje Stomatologija. Interni 2-minutni pametni tajmer, koji je podešen na dva minuta pranja koji se pauzira svakih 30 sekundi da bi vas podsetio da promenite delove usta tako da ćete podjednako ciljati na sva 4 kvadranta, sve da vam pomogne da steknete naviku pranja zuba koje preporučuju stomatolozi i budete sigurni da je svako područje dobro očišćeno.

Možete odabrati odgovarajući režim koji najbolje odgovara vašim stomatološkim potrebama kako biste efikasno održavali higijenu zuba i desni

5. Koje su prednosti sonične električne četkice za zube?

Mrlje od kafe? Osetljive desni? Međuzubne mrlje? Ovo više nisu problemi, zbog Fairywill-ove električne četkice za zube.

Sve u svemu, čisti temeljnije, efikasnije i brže od drugih metoda čišćenja. Američka asocijacija stomatologa ADA, proglasila je sonične četkice za najjeftikasnije pri uklanjanju plaka a u kombinaciji sa oralnim irigatorom, omogućiće da održite zdravlje vaših zuba i desni. Dodatno. Neke druge prednosti su minimalna potrošnja energije i uklanjanje raznih kontaminanata bez grubog ribanja.

6. Da li električna četkica može izazvati krvavljenje desni?

Ako se pravilno koristi, sonična električna četkica za zube ne bi trebalo da povredi vaše desni ili gleđ, već unapredi opšte oralno zdravlje. Možda nećete primetiti da li perete previše teško kada koristite ručnu, dok vam električna četkica za zube omogućava da prilagodite svoje četkanje svojim potrebama uz izbor različitih režima rada.

Ako imate bilo kakvih drugih problema, ne ustručavajte se da nam pošaljete poruku.

Ostavite komentar